Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06-36 54 15 13

Partners

Lindekracht werkt graag samen. Dit doen we veelvuldig en op een breed terrein. Soms bestaat onze rol uit participatie in een project, een andere keer ontwikkelden we samen met een partner een training of geven we energie in de vorm van workshops. Hieronder vind je onze belangrijkste samenwerkingspartners.

  • deBabycoach: een dochter van Lindekracht. Netwerk en opleiding voor professionals die vanuit betrokkenheid en deskundigheid ondersteuning bieden aan ouders van baby's van 0-12 maanden gericht op het sociaal-emotioneel welzijn van de baby.
  • Familie Focus is er voor iedereen die te maken heeft met gezinnen, ouderschap, opvoeden en opgroeien. In deze organisatie buigt een dynamisch team van professionals zich over persoonlijke ontwikkeling van ouders, kinderen en hun onderlinge verbondenheid.
  • Kinderpraktijk Weert: een samenwerkingsverband van enthousiaste en gedreven specialisten, waar ook Lindekracht in participeert. Collega's zijn: Karin van den Wittenboer en Sandra van ter Meij. Onze diversiteit zorgt voor een breed aanbod en maakt snelle doorverwijzing mogelijk. Zo krijgt je kind de aandacht die het verdient.
  • Kindgewijs: samen met Maartje Coolen van praktijk Kindgewijs verzorgt Lindekracht trainingen voor leerkrachten.
  • Stichting Gezond Verstand Avonden: Een stichting die een rol wil vervullen in het verspreiding van informatie over het bereiken van een goede gezondheid, een gezonde economie, eerlijk en kwalitatief goed voedsel en alle gebieden die hieraan gelieerd zijn. Lindekracht geeft voor hen met regelmaat lezingen.
  • HartverwarmendWijs Limburg:Het verbindende netwerk dat de werkelijke behoeftes in onderwijs behartigt. Lindekracht draagt dit netwerk een warm hart toe en ondersteunt door het geven van workshops.
  • Presentchild: Meta Kierkels is gecertificeerd Kindertolk en werkt met de methode Presentchild. Op deze site vind je meer informatie.
  • Dunstan Babylanguage: Dit is de originele Australische site. Meta heeft hier haar opleiding gedaan en is gecertificeerd Educator van Dunstan Babylanguage. De Nederlandse site heet Babytaal.
  • Opvoedparty: Op zoek naar een laagdrempelige manier om met elkaar te praten over opvoeden? Meta geeft Opvoedparty's, op deze site vind je meer info.